Om Studiestöd

Studiestöd.nu är en webbplats som samlar olika former av studiestöd som studenter kan söka. Med studiestöd menas både statliga och privata bidrag samt stipendier från fonder och stiftelser.


Nya studiestöd läggs kontinuerligt till och gamla länkar tas bort om de inte är aktuella längre. Observera att de flesta utgående länkar är till sajter som vi inte har något samarbete med. Alla utgående länkar är givetvis kvalitetsgranskade när vi har lagt upp dem. Vi tar dock inget ansvar för innehållet på de dessa sajter. Det är möjligt att informationen kan ha ändrats efter att vi lagt upp länken. Vi hänvisar därför vänligen men bestämt alla frågor angående regler för stipendier, ansökningsbrev, och liknande till varje enskild bidragsutdelare eller stiftelse.

Studiestöd.nu är helt gratis att använda. Vi visar annonser som är relavanta för vår målgrupp. Målet med annonserna är att de ska integreras snyggt i sajten utan att störa användarupplevelsen.

Vill du hjälpa till?

Ett bra sätt att hjälpa fler studenter att hitta stipendier och studiestöd är att länka till Studiestöd.nu. Om du har en blogg eller är ansvarig för en större webbplats skulle vi bli mycket glada om du ville länka till oss.

Du kan länka till oss genom att använda adressen http://www.studiestöd.nu/. För vissa äldre datasystem fungerar det inte att länka till adresser med å, ä och ö i domännamnet. Därför kan du också länka till http://www.studiestod.nu/

Tack på förhand!